Echipa tanara, dinamica, atent condusa de Alexa Andreea, expert contabil, expert judiciar, cenzor.

Ani de experienta in domeniu ne-au invatat cum sa ne adaptam serviciile pentru orice domeniu de activitate, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de o ameliorare a fiscalitatii, sa stie in orice moment ce se intampla din punct de vedere financiar cu firma lor si sa se poata concentra pe activitatile profitabile din cadrul societatii.

Exacont este membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania si are ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate, consultanta contabila si financiara.

Oferim servicii personalizate in functie de nevoile clientului, asigurand clientilor nostrii servicii complete si profesionale de evidenta contabila si oferim suport pentru optimizarea afacerii.

Ne  bazam pe un pachet de servicii la un inalt grad de profesionalism, realizate prin experienta acumulata si pregatirea continua, reusind astfel sa informam clientul la timp si in mod corect despre modificarile legislative. Informatiile care circula intre clienti si noi sunt confidentiale, acestea fiind garantate contractual atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.

Principiile fundamentale dupa care ne ghidam sunt:

Integritate

Obiectivitate

Competenta profesionale

Confidentialitate

Comportament profesional

Respectarea nornelor tehnice si profesionale

Două dintre cele mai valoroase atu-uri ale societății noastre, într-un domeniu cu o concurență foarte dezvoltată şi cu cerere în creştere, aşa cum este domeniul financiar, sunt abordarea profesională şi grija cu care îşi desfăşoară activitatea. Dorința noastră este de a convinge clienţii, prin profesionalismul nostru, că serviciile de contabilitate nu sunt doar un instrument obligatoriu cerut de legislație, ci un instrument financiar, un mediu de informare care, aplicat eficient, duce la economisirea de timp şi costuri.

Atât pentru investitorii noi ce vin în România, cât şi pentru companiile deja înfiinţate, una dintre principalele întrebări este: ”Ce investiţie îmi va oferi o rată mai mare de profitabilitate şi ce implică aceasta?”. Serviciile noastre sunt proiectate astfel încât să ofere clienţilor noştri nu numai o bună practică contabilă, ci şi un instrument financiar care să aibă la bază date şi informaţii reale.